top of page

Om oss

Vi er et kvalitetsorientert billakkeringsverksted med lange tradisjoner og mye faglig kunnskap

Jensen & Lunds Billakkeringsverksted er et tradisjonelt billakkeringsverksted for person- og varebiler. Vi har beveget oss over til å lakkere det meste i tillegg til at vi har nye produkter som kromming. Firmaet ble opprinnelig startet av Jens O. Jensen og Thor Lund i 1960 (firmaet Jensen & Lunds Billakkering formelt stiftet i 1963) og ledes i dag av Jan H. Szlagor (daglig leder) og Roar Lund (styreleder). Firmaet holder til i de samme lokalene som de flyttet inn i 1967 i Asakveien 35, 1785 Halden.

Siden starten har firmaet utviklet seg i tråd med nye teknikker, materiell og teknisk utstyr og kan vise til mange tusen lakkeringsoppdrag for verkstedkunder og private kunder. Majoriteten av lakkeringsoppdragene består av skadelakkeringer på de fleste bilmerker. Verkstedet har gjennomgått godkjenning og autorisasjon av Toyota Norge, Volkswagen/Audi (VAG), Volvo Norge og Norges Bilbransjeforbund for å nevne noen. Dette er autorisasjoner som fokuserer på faglig dyktighet og seriøsitet.

Kvalitet og retningslinjer

Vi tilbyr våre alle våre kunder en kvalitetslakkering og kan forsikre om at vi som et NBF-autorisert billakkeringsverksted, arbeider etter Norges Bilbransjeforbunds etiske retningslinjer. Vi er faktisk det eneste billakkeringsverkstedet i Halden som er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Selvfølgelig har vi også årlig gleden av å gjennomføre spesiallakkeringer på veteranbiler, samlebiler eller utstillingsbiler. Dette er oppdrag som setter den faglige dyktigheten på en ekstra prøve, men som til gjengjeld gir mye tilbake til lakkereren også da disse bilene ofte blir spesielt godt behandlet og vist fram i ulike sammenhenger.

For kunden er det her viktig at investeringen i spesiallakkeringen er kvalitetsmessig utført, slik at man får glede av denne i mange år. En investering i en kvalitetslakkering er en sikker investering.

Vi sier ofte at lakkering kan utføres 3 måter: hurtig – god – billig. Som kunde kan du velge kun 2 av disse fordi:

  • Én hurtig og billig lakkering blir ikke god.

  • Én god og billig lakkering blir ikke hurtig.

  • En god og hurtig lakkering blir ikke billig.

Dette kan kanskje virke rart, men rent faglig henger dette sammen. I en lakkering inngår flere operasjoner som bl.a. rengjøring, sliping, sparkling, maskering, grunning, sliping av grunning og lakkering. Hver operasjon krever tid og mer tid sammen med faglig dyktighet og presisjon gir bedre sluttresultat og kvalitet. I tillegg krever ulike materiell tørketider. Vi håndterer alle operasjoner etter kundens ønske, men vi ber kundene merke sammenhengene fordi disse er generelle. Dette betyr også at når du som kunde innhenter pris bør du i tillegg være klar over hvilken kvalitet du faktisk kjøper. Vi gjør kunden alltid oppmerksom på dette samtidig som vi alltid gir kunden god valuta for pengene. Dette har vi gjort i 50 år, noe våre kunder har satt pris på. Be oss gjerne om referanser – vi har mange både private og verksteder.

bottom of page